At bage ved brug af Stevia er klart anbefalelsesværdigt.

Jeg bruger Stevia i stort set alt mit bagværk, lige fra diverse brød  og boller til kager af stort set en hver art. Kagerne, som jeg bager  ved brug af Stevia, er ikke helt ligeså store kaloriebomber som kager  hvor der er brugt sukker. Der er selvfølgelig stadigvæk både smør  og andre kalorieholdige ingredienser i, men de er i hvert fald bedre  for blodsukkeret, og man kan også med god samvittighed spise et enkelt  stykke en gang i mellem uden at skulle være bange for at tage på i  vægt af den grund.

Stevia Hvis man ikke kan holde vægten er det i hvert fald  ikke på grund af mine kager, plejer jeg altid at sige. Så er det på  grund af noget andet. Stevia er fantastisk drøj i brug, og dermed er  det i sidste ende ikke et vildt dyrt produkt. Hvad der nok er det dyreste  ved det, er at det ikke er lykkedes mig at finde det i det lokale supermarked,  men at jeg derfor altid skal købe det over nettet, og derfor skal betale  portoen oveni.

Jeg plejer grinende at sige til min kone, at vores husholdning  snart skal have en eller anden form for mængderabat på køb af Stevia  fordi vi køber det så ofte, og er med til at holde forretningen for  poducenten kørende. Hvor stort et beløb vi bidrager med årligt har  vi dog ikke helt turde at gøre op. Vi køber nok en ny portion 1 til  2 gange om måneden. Vi taler godt om produktet vidt og bredt, og for  nyligt er vores nabo derfor også hoppet med på trenden. Det gjorde  hun fordi hun smagte vores herlige nybagte brød, og slet ikke kunne  stå for det. Vi erklærede at den store hemmelighed bag vores brød  måtte være Stevia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *