Cykelstativer: En række varianter til forskellige cykelparkeringsløsninger

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt – det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I Danmark elsker vi at cykle. Man kan overalt se mennesker cykle rundt til de forskellige steder, de nu skal hen, og cyklerne henstillet ved cykelstativer. Denne kultur er noget, vi godt kan være stolte af. Det er både en klimavenlig måde at transportere sig selv på, samtidig med at det er en god måde at få noget motion.

Lige netop derfor er det vigtigt, at vi giver hinanden de bedste forudsætninger for at blive ved med at cykle. Det kræver dog de helt rette forhold, og det er altså kun muligt at få, hvis man sætter sig for det. Cykelstativer, cykelskure, det hele.

Læs med her for at finde ud af, hvordan du selv kan gøre forholdene bedre for de cyklister, der skulle komme til din forretning.

Gør dine kunder tilfredse

Vi har alle prøvet at cykle ét eller andet sted hen, og så er der ikke noget cykelstativ. Det er faktisk ret frustrerende, da en cykel så bare skal stå udenfor.

Sådanne situationer kan du nemt sørge for at undgå for dine kunder. Det eneste, du skal gøre, er at sætte nogle cykelstativer op, som dine kunder bare kan stille deres cykler i. Det lyder nemt, og det er det så sandelig også. Det kan gøres hurtigt, og det kan gøre en stor forskel.

Hvilken type passer bedst?

Så kommer spørgsmålet bare, hvilke cykelstativer man skal vælge. Her er der selvfølgelig mange muligheder, så det handler om at vælge et, der passer til din forretning, og som samtidig giver de bedste forhold for kunderne.

Der findes cykelstativer i mange varianter, så det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at finde ud af, hvilken der passer bedst til dig. Det kan i hvert fald godt vise sig at være en god investering for dig og dine kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *