Derfor skal du huske algebehandlingen

algerens

Som husejer er der meget, man skal huske at gøre. Et hus med have vedligeholder ikke sig selv, så det ansvar ender hos dig, og det er bare nogle pligter, der skal overstås. Men de pligter, der oftest bliver glemt, er dem, der kun skal udføres en eller to gange om året. At få en algebehandling er et eksempel på sådan en pligt.

Hvorfor skal man få en algebehandling?

Danmark har netop det slags udemiljø, som alger elsker at vokse i. Alger elsker nemlig mørke og fugtige områder, og den slags steder og hjørner findes der jo mange af i de danske haver. Her vokser algerne på mange forskellige overflader, såsom fliser, murer og tage. De er som sådan ikke skadelige, men de påvirker huset og havens udseende i stor grad; det kommer nemlig hurtigt til at se slidt ud, hvoraf et hjem uden alger ser mere nyt og friskt ud. Hvis du har alger på fliserne udenfor, kan du også risikere, at de bliver glatte, og du kan komme til at glide på dem, og det er heller ikke ligefrem ønsket.

Vælg det rette algerens

For at komme af med algerne, skal de behandles med en god algerens. Dog er al rens ikke det samme; der er stor variation på markedet, og det skal man være bevidst om. Det smarteste er at vælge en algerens, som effektivt dræber algerne, men som ikke skader andre planter eller påvirker jorden i haven. Det er også det mest miljøvenlige valg.

Slip af med alger

Alger er en irriterende plage, som har en stor indflydelse på det indtryk, dit hus og have giver. Du behøver kun at bruge algerens eller få en algebehandling et par gange om året, og så er problemet væk, og det er jo en nem løsning på noget, som ellers kan plage dig meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *