Derfor skal du vælge en vedligeholdelsesfri jern plantekasse

kelly-sikkema-M9wnj-0RzRg-unsplash

Er du på udkig efter nye plantekasser til haven eller terrassen, burde du måske kigge nærmere på plantekasser i jern. De mere traditionelle plantekasser i træ er nemlig ikke lige så holdbare som dem i jern. Plantekasser i jern tilføjer desuden en anden æstetik end dem i træ, da de over tid får en flot rødbrun farve.

Plantekasser i jern

Med en jern plantekasse, får man en vedligeholdelsesfri og robust plantekasse, der holder mange år frem i tiden. Plantekasserne får overtid en flot rødbrun farve, da de står ude i alskens vind og vejr, og dermed korroderer på overfladen. Jern plantekasser er desuden et mere bæredygtigt valg, da man undgår at malingsrester, som findes på de mere almindelige plantekasser, trænger ned og beskadiger jorden.

Opdel uderummet med plantekasser

Vil man gerne sidde mere ugeneret på sin terrasse, er plantekasser en ideel måde at skabe små hyggelige uderum på. Plantekasserne kan være med til at afgrænse et område fx rundt om en terrasse, og skabe en hyggelig og intim stemning. Det samme gør sig gældende, hvis man fx ønsker en lille hyggekrog bagerst i haven. Ved hjælp af plantekasser, har man mulighed for at skabe et rum i rummet og gøre en del af haven, som man måske ikke tidligere har brugt, mere beboelig.

Fås i forskellige dimensioner

Plantekasser i jern fås i mange størrelser og former. På internettet kan du se et udvalg af jern plantekasser i forskellige dimensioner. De mest almindelige og populære plantekasser fås i 3mm plade med ombuk, eller i 5 mm plade med indvendig forstærkning. Hvis man ønsker hjul på sin plantekasser, er der også mulighed for det. Derudover er der også mulighed for at købe plantekasser med indskæring til palleløft, hvis man gerne vil flytte rundt på planteklassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *