Det er jo sådan set en meget simpel måde at gøre det på!

Kom for guds skyld ikke ind på, at du  har brugt proteinpulver til formålet, at du vil have  en krop der kan tiltrække piger. Det er for dumt, for det er ikke noget  der tiltrækker pigerne, og de vil derfor hurtigt forlade dig, og tage  ud for at lede efter et andet bytte.

proteinpulver

 

Så det du skal gøre, er at udstråle  naturlighed. Det kan måske på mange måder være lidt svært. For  eksempel kan man jo sige, at det er meget naturligt at drikke alkohol,  når man er i byen. Dette gør du helt naturligt ikke, da det ikke er  en del af din træning.
Men det er ikke en smart ide, at komme ind på  hele den med proteinpulver og dit træningsprogram, og derfor må du  finde en måde at sno dig uden om spørgsmålet, du helt sikkert løbende  vil få dig stillet, hele aftenen igennem. Hvorfor du ikke drikker,  ja, det kan der jo være så mange grunde til. Tænk hurtigt. Skynd  dig, at find på en grund. Man kan ikke altid komme i tanke om noget  hurtigt nok, og så være sikker på at det på samme tid lyder som  noget af det mest troværdige, at pigen overfor dig nogensinde før  har hørt.

Derfor kan det være en god ide at gennemtænke diverse scenarier  hjemmefra, så du ved hvad du skal gøre, når en pige spørger dig,  hvorfor du ikke drikker. Sig for guds skyld ikke, at du har nok i proteinpulveret.  Det er det sidste du skal gøre, med mindre du gerne vil finde ud af,  hvordan piger har det med proteinpulver, og det tror jeg, for at være  ærlig, ikke at du kan have det store behov for. Det ville i hvert fald  forekomme mig underligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *