Det er meget muligt at ramadan er usundt

Muligt

Det er  meget muligt at ramadan er usundt, men mine venner og jeg valgte nu  alligevel at afprøve det, simpelthen af den ene grund at vi havde mødt  nogle muslimer under vores rejse, der foreslog at vi gjorde det. Vi  tænkte at det ikke ville gøre nogen skade, og vi valgte derfor at  gå med på ideen, og det viste sig så at være noget hårdere end  vi havde regnet med.

iphone cover 8Grunden til at vi gik med på forsøget var, at  den ene af muslimerne sagde at jeg ville få et nyt iphone 4s cover,  hvis vi klarede ramadan i bare en dag. Mine venner og jeg var enige  om at en dag var for lidt, hvis vi virkeligt skulle få et billede af  hvordan det var at køre ramadan. Vi besluttede os derfor for at lave  ramadan i tre dage, og muslimen lovede så et nyt iphone 4s cover til  os alle tre, og det var til trods for at det kun var mig der havde en  iphone, og det derfor kun var mig der havde brug for et iphone 4s cover.

Men eftersom at mine venner også var med på ideen om de tre dage,  gjorde det ikke mig noget, for jeg ville score tre stk nye iphone 4s cover, og det var jeg bare glad for, for man kan aldrig få for mange,  selvom man i realiteten kun har brug for et enkelt iphone 4s cover

Vi begyndte derfor med ramadanen og vi klarede de tre dage med succes,  og vi overholdte alle regler. Man må blandt andet ikke drikke vandd  og spise mad efter klokken 5 om morgenen til 7 om aftenen, og det var  en stor udfordring for os alle sammen, men vi klarede den og jeg fik  et nyt iphone 4s cover, for hver eneste aften som jeg klarede, og det  virkede som en meget god gulerod for mig, at få et iphone 4s cover  hver eneste aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *