En glad familie med møbler fra König und Neurath

Vores familie har altid været glad for møbler. Min far var møbler snedker og derfor har vi en masse flotte arvestykker i form af store flotte træmøbler i vores hjem. Det har selvfølgelig været nødvendigt at købe andre møbler også, da vi ikke har nok af min fars kreationer til at møblere hele huset. Det ville nok også være ret voldsomt med de store træmøbler i hele huset. møbler2Min kone og jeg skulle på udkig efter nogle møbler, der kunne understøtte min fars møblers stil, som ikke var for voldsomme, men heller ikke vilde falde helt i baggrunden.

Vi købte møbler fra König und Neurath

Vi havde ledt i mange måneder og det synes svært for os at finde nogle møbler som kunne opfylde vores kriterier. Det var udmattende at bruge hver lørdag og søndag på at tage i møbelforretninger. Det var sjovt de første 4 gange, men efterhånden blev det for meget. Vi ville egentlig gerne bare have møbleret vores hjem færdigt så vi kunne slappe mere af derhjemme. Børnene var også blevet utålmodige og synes ikke længere at det var sjovt at pendle fra forretning til forretning. Min kone og jeg var nødsaget til at gå online og kigge, så ungerne kunne få deres weekender tilbage til leg og pjank. Vi sad ikke mange timer før end vi stødte ind i König und Neurath. Deres møbler var perfekte til vores formål. De passede i størrelserne og vi kunne få dem i det look vi ønskede. Det var helt perfekt. Vi købte møbler til en god pris hos König und Neurath og det har vi været rigtig glade for siden. Jeg tror også min far ville have syntes det ser godt ud med møblerne fra König und Neurath sammen med hans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *