En historie om Duftladen

 

Nu skal jeg fortælle en historie om Duftladen, som jeg oplevede engang i 2006. Jeg var ude at køre en tur på min knallert, og pludselig kører jeg ind i en mand, som kommer hoppende ud fra en busk. Jeg vælter selv af min knallert, og besvimer. Lige inden jeg vågner, kan jeg dufte en meget kraftig duft. Jeg synes, det er en god duft, men jeg er ikke sikker på, hvad det er. Da jeg åbner øjnene, kan jeg se en italiener stå og kigge ned på mig. Han dufter meget kraftigt af parfume. Jeg kommer på benene, og spørger, om der er sket ham noget. Det er der ikke, siger han, og beklager hele uheldet. Han siger, at han kommer fra Duftladen, hvor han faktisk er direktør. Han inviterer mig på besøg en, for han vil gerne betale en ny knallert til mig. Han giver mig sit visitkort, og kører derfra i sin splinternye Mercedes.
parfume

Besøg hos Duftladen

Der går et par dage fra uheldet, og jeg tager mig sammen til at besøge Duftladen. Jeg cykler der ud, for min knallert gik jo i stykker. Da jeg når frem, skal jeg igennem en masse sikkerhed. Jeg forstår ikke helt, hvorfor der er så meget sikkerhed hos Duftladen, men det viser sig senere at være fordi, at Duftladen forsker meget i dufte, og nogle ting er meget hemmelige eller også er de meget farlige. Jeg bliver vist ind på direktørens kontor, og han beder mig sætte mig ned. Han kigger på mig, og spørger, om jeg vil have et job på hans fabrik. Det vil jeg meget gerne, for jeg ledte netop efter et arbejde. Han skriver endvidere en check på 5000 kr, som gerne skulle dække min gamle knallert. Min knallert kostede måske kun 1000 kroner, så jeg bliver selvfølgelig meget glad. Det var helt perfekt, for nu kunne jeg få den knallert, jeg i så lang tid havde drømt om. Jeg siger farvel og på gensyn, og cykler hjem. Det var en god dag hos Duftladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *