En sødere hverdag med wallstickers citater

wallstickersMit navn er Kate og jeg er 15 år gammel, jeg går i 9 klasse på en efterskole. På efterskolen har vi mange sjove fag og jeg nyder virkelig at gå her. Alle mine efterskole venner er rigtig søde. Miljøet på skolen er rigtig godt og vi hjælper alle hinanden. Da året startede og vi alle skulle til at flytte ind på værelserne, var det lige med at vælge hvad man ville have med. Min mor og jeg havde aftalt at jeg bare skulle tage det mest nødvendige med indtil jeg var faldet på plads og havde mødt min sambo. Det gjorde jeg så. Hjemme på værelset hos mine forældre har jeg rigtig mange lækre ting. Blandt andet nyder jeg at have wallstickers citater på væggene. Det fandt jeg ud af at min sambo også gjorde, og vi havde begge to nogle stykker liggende, som ikke var hængt op endnu.
Wallstickers citater skaber glæde

Vi besluttede os derfor for, at vi skulle have hvert et af vores wallstickers citater med til vores værelse næste gang vi havde hjemmeweekend. Vi aftale at vi ikke måtte fortælle hvad der stod på hinanden citater, sådan at det kunne være en overraskelse. Da jeg var hjemme næste gang nød jeg virkelig at være på mit eget værelse og se lidt på mine wallstickers citater, men jeg savnede også min sambo og glædede mig egentlig til at det blev søndag eftermiddag. Da jeg tog tilbage til skolen søndag eftermiddag, havde jeg mit wallstickers citat med. Det havde min sambo også. Vi viste dem til hinanden og blev rigtig glade over at se at citaterne matchede hinanden godt. Vi hjalp hinanden med at hænge dem op og resten af efterskoleåret nød vi vores wallstickers citater sammen,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *