Et holdingselskabs bogføring

 

Noget af det vigtigste, når man har med forretninger  at gøre, er at der er styr på alt der hedder bogføring. Det  er så uhyggelig vigtigt. Men hvis man til gengæld har styr på det,  så kan man også næsten gøre, hvad man vil. Jeg startede mit første  firma i 2006. Jeg lavede et computerfirma, som det egentlig kørte meget  godt for. Det gik så godt, at jeg kunne oprette yderligere tre firmaer  under dette firma. Det blev altså starten på mine holdingselskaber.  I stedet for at outsource min bogføring ansatte jeg en på mit kontor,  som skulle tage sig af det. Det var sådan set billigere, men det kostede  også noget tid at sætte personen ind i min bogføring, som egentlig  var meget forvirrende. Det kostede faktisk utroligt meget tid. Men set  i bakspejlet var denne ansættelse det hele værd. Men der sker det,  at mine oprettelser af andre holdingselskaber bliver ved. Og det kræver  nye ansatte til kontoret og til den evigt voksende bogføring.
bogføring

En rotte ved min bogføring

Min assistent som lavede min bogføring blev nødt  til at have en assistent. Det var nødvendigt for at hun ikke skulle  køre ned med stress. Jeg siger derfor god for, at der bliver ansat  endnu en i firmaet, og det lykkes os at finde den helt perfekte fyr,  som der er vildt meget gang i. Han er virkelig sjov og har gang i alle  mulige andre projekter ved siden af. Se nogle af projekterne her: http://talkontoret.dk/bogforing/ .Min bogføring assistent siger, at hun helt sikker synes, det skal  være ham. Derfor ansætte vi ham og det bliver virkelig starten på  et sjovt kontor. Imidlertid viser det sig, at denne sjove fyr kommer  fra SKAT. De har sendt en undercover agent ud for at afsløre mig i  mine små skattefiduser. Da jeg finder ud af det, bliver jeg nødt til  at flytte ud af landet, så ingen kan finde mig. Det var en skam, for  det gik ellers lige så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *