Få det hele med Mindfulness

Hvis du altid har drømt om guld og grønne skove, så er det endeligt blevet en mulighed. Det er dog meget alternativt, og det handler om Mindfulness. Det er sådan, at du er nødt til at forstå, at du med Mindfulness kan give dig selv den styrke, du altid har søgt efter at have. Derfra og med Mindfulness i bagagen, så vil du altså have den rette styrke til at kunne opnå en masse ting, og jeg er sikker på, at du også vil blive ret glad for resultatet i sidste ende.

Woman meditating August 15, 1999
Woman meditating August 15, 1999

Med Mindfulness kommer du nemlig til at tage de rette beslutninger for dig, som også sørger for, at du udvikler dig som et menneske. Det er derfor, at jeg vil mene, at Mindfulness skal være en del af undervisningen i folkeskolen. Mindfulness er dog relativt nyt, og der er stadigvæk en del der tvivler på det. Det er dog sådan, at Mindfulness er gået fra at være vilde hippier til at være konkret videnskab.

Mindfulness vinder

Det er også derfor, at Mindfulness i de eneste mange år, har vundet en del terræn, og sammen med kvantefysik er Mindfulness virkeligt på vej frem. Jeg er sikker på, at Mindfulness også kommer til at sende nogle store bølger gennem vores samfund, som helt klart også kommer til at ændre manges liv. Jeg er jo selv ret udannet inden for Mindfulness, og jeg lever derfor et liv, som jeg burde at gøre. Det er der dog mange der ikke gør, og når de først har fået lidt Mindfulness, så kommer dette også til at forandre sig. Det glæder jeg mig virkeligt til at se, og det er ifølge mig, kun et spørgsmål om tid. Det handler altså ikke om, og folket rent faktisk bliver mere kendt til Mindfulness eller ej. Det handler i stedet om, hvordan folk begynder at interessere sig for Mindfulness. Det er jo virkeligt sådan som vi bør leve, og derfor vil det også ske før eller senere.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *