Gid jeg havde prøvet en e cigaret noget før

 

e cigarette   5En e cigaret har gjort meget godt for mig. Jeg har fået seriøst  gang i et rygestop, som eller har taget mig flere år at finde ud af,  hvordan jeg skulle få gang i. Bare tanken om ikke at ryge i en halv  dag var virkelig forfærdelig for mig, og jeg vidste for at være ærlig  slet ikke, om jeg nogen sinde i hele mit liv ville blive i stand til  at gennemføre et helt rygestop. Desværre. Sådan havde jeg det.

Nu,  da jeg endelig er godt på vej ind i et rygestop ved brug af en e cigaret,  er det eneste der piner mig, at jeg ikke havde tænkt på at prøve  med en e cigaret før.

For jeg kan mærke, at det er noget der virker.  Og jeg kan mærke, at det gør mig gladere og gladere for hver dag der  går. Jeg ville naturligvis gerne være blevet så glad allerede tidligere,  og burde derfor have sat tingene i gang før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *