Her mangler der altid arbejdskraft

karriereEt felt, hvor der altid mangler arbejdskraft – hvor det med andre ord burde være til at finde beskæftigelse som ledig. Lyder det som for fantastisk til at eksistere?

Det gør det.

Feltet hedder online markedsføring.

Der er rigtigt mange penge at hente i at have de bedste kampagner. De mest effektive kampagner. Den bedste markedsføring. Men man kan ikke uddanne sig i online markedsføring på en almindelig dansk uddannelse, og det betyder, at der ikke er så mange om buddet.

 

Hvis du vil lære online markedsføring og derved gøre dig selv utroligt interessant for en virksomhed beskæftiget med netop OM kan du gøre to ting:

 

  1. Gå i gang selv. Learning by doing. Hvis en kommende arbejdsgiver, at du er en fantastisk investering ved simpelthen at stjæle deres konkurrenter på Google. Ved at starte din egen virksomhed viser du stor ihærdighed og handlekraft – to fantastiske signaler at sende til din arbejdsgiver.
  2. Deltag i en selvvalgt uddannelse omkring online markedsføring. Den tillinkede uddannelse her udbydes privat af Bigum&Co og lærer dig om det, du har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *