Hjælp søges til mit pillefyr

 

Dette er et opråb om hjælp http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm . Når det kommer til pillefyr, håber jeg derfor at du eller i derude kan være mig til hjælp i denne anledning. Hvordan er det nu lige med det pillefyr, det er sådan set basalt set det, jeg har brug for at spørge dig om? Jeg har en del spørgsmål som jeg gerne vil have vendt inden jeg kan tage den beslutning det er at skulle investere i et pillefyr.

pillefyr Jeg er ikke i tvivl om at det er en herlig energikilde og alle ting i den retning, det vil sige, jeg har allerede besluttet mig for at jeg skal købe et pillefyr, så alle kommentarer der handler om at en anden energikilde er bedre end et pillefyr vil for denne sammenhæng blive betragtet som komplet overflødige. Det er sådan mere spørgsmål om hvordan man kan vide at det ene pillefyr er bedre end det andet, som jeg sidder inde med.

Det er derfor mere sådan en viden, jeg tager i mod med kyshånd, og som jeg på det allerkraftigste opfordrer dig til at byde ind med, hvis det skulle være tilfældet at du sidder inde med dette. Altså har det noget med mærket at gøre, kunne være mit første spørgsmål.

Er det ene mærke bedre end det andet, og er der en tendens til at pillefyr fra et bestemt mærke holder i flere år end pillefyr fra et andet mærke der måske hurtigere bliver udsat for slidtage. Det er sådan nogle tanker jeg går og bøvler lidt med for tiden, og jeg føler egentlig ikke at jeg kan købe mit kommende pillefyr inden jeg har fået samlet tankerne lidt mere. Der er derfor at jeg nu prøver at få sat lidt ord på mine tanker og frustrationer, og jeg får dermed en større viden om præcis hvad det lige er at jeg er i tvivl om, og hvad det er jeg skal have på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *