Jeg har i mange år haft succes med min forretning med fletstole

 

Min forretning går ud på at importere fletstole fra hele verdenen, det er lidt af et niche produkt jeg har, og mine fletstole er meget dyre, da de er custom made. Det vil sige at de er special fremstillet, og der er meget få af dem, de er altså meget eksklusive og dyre. Folk der køber dem er ofte succesrige forretningsmænd som mig selv der har en hang til det nostalgiske element.

Fletstole 3Mine kunder er derfor også nemme at holde fast i da deres fletstole jo af og til går i stykker og de er meget loyale, og derfor oftest køber ved mig igen. Kunder jeg har haft i mange år, som køber et nyt hus spørger mig derfor ofte om jeg kan skaffe cirka 10 fletstole til deres have ved deres nye hus. Og på sådan en handel tjener jeg cirka en hel månedsløn da mine fletstole som sagt er meget eksklusive og i så god kvalitet at de ikke tager skade af at stå udenfor henover sommeren.

Nu er der så sket det at jeg selv har købt et nyt dyrt hus og jeg står selvfølgelig selv og har brug for nogle nye fletstole der passer til min have. Så nu er jeg gået på jagt efter nogle passende fletstole til haven ved mit nye hus.

Men det har ikke været så let igen at finde de rette fletstole, da det ofte kræver meget koordinering at få dem importeret til Danmark. Og siden jeg har fundet de rette fletstole fra Afrika gør det ikke noget nemmere da det er det sværeste og mest usikre land at importere fletstole fra, men det er også der du får de bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *