Jeg har tit været tidligt oppe, for at tage på fiske tur

Jeg har  tit været tidligt oppe, for at tage på fiske tur, men eftersom at  jeg for nogle år siden fandt en ny ven at fiske med, er jeg kommet  langt senere ud for at fiske.

Jeg er endt med først at stå med mit  fiskegrej i vandet to til tre senere end jeg gjorde før i tiden. Det  skyldtes udelukkende min ven simpelthen ikke kan stå tidligt op, og  det irriterer mig grænseløst, for han vil ikke tidligt afsted om morgenen,  og det betyder at vi aldrig når at se solopgangen mens vi står med  vores fiskegrej i vandet. Jeg syntes at det er ret træls, og jeg har  valgt at konfrontere ham med det.

fiskegrejJeg er ikke sikker på at han har  lyst til at lytte til hvad jeg siger, og jeg ved derfor at det måske  kan være enden på vores fiske æra sammen. Jeg er ikke i tvivl om  at vi stadig vil være venner, og nok også tage ud for at fiske et  par gange om året, men slet ikke lige så meget som vi gør i øjeblikket.  Jeg håber inderligt at min ven siger okay til at stå før op, så  vi kan komme ud for at se solopgangen bare engang imellem, men helst  minimum hver anden gang. Men hvis min ven som sagt siger nej, afbryder  jeg vores ugentlige fisketur sammen, og vi må begge to finde en anden  fiske ven at tage med ud at fiske, og vi må tage vores fiskegrej og gå hver til sit.

Jeg er derfor ved at bestemme mig for had jeg  vil sige til ham, og jeg tror efterhånden at jeg har bestemt mig for  at sige det ligeud i stedet for at pakke det ind, og lave hints til  det, som jeg ellers havde tænkt mig at gøre i første omgang. Jeg  har derfor besluttet mig for ganske kort at sige, at hvis han ikke er  villig til at stå noget før op, syntes jeg at vi skal tage vores hver  især fiskegrej og gå hver til sit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *