Jeg sidder på café Paradis.

Det er i sandhed  et paradis på jorden. Der er strande så smukke, at man ikke  tror sine egne øjne og der er masse af smukke mennesker, som bare ønsker  at have det godt. Der er mange solceller på standene, som giver  grøn energi til de mange caféer der ligger langs stranden. Men paradis  har også et andet ansigt.

solvarmeanlæg 8Bag facaden af skønhed er der også  et menneske, der ikke forstår paradis. Hvor strandene  og solceller altid er bedre på den anden side af  vandet. Det er de mennesker, der aldrig bliver tilfredse. De kæmper  en evig kamp for at finde paradis, men i kampens hede glemmer, at det  ligger lige for øjnene af dem. Det er en synd og skam, og det er en  evig kliche, men ikke desto mindre sand. Det er så svært at se, hvad  der er lige for næsen af en.

Man skal kigge sig i et spejl, og så  kan man være heldig at opdage noget, som der altid har været der,  men man lige skal opdage først. Det er ofte solceller man ser. solceller  er svaret til alle tvivlende mennesker, som bruger hele deres liv på  at lede. Men hvornår er det, at folk bliver tilfredse. Det er et evigt  spørgsmål. Ingen kender svaret, men en dag, skal det nok blive til  noget og så ser man, hvad det er man har søgt hele tiden. Men det  er også klart, at penge tæller ind, for det er virkelig hvad hele  samfundet er bygget op af.

Det er så utroligt svært at skrive sig  væk fra.  Så finder man måske paradis, når man kigger sig i  et spejl. Det er derfor manden ved havet et så klog og afslappet. Han  har kigget på sig selv mange gange i det blå hav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *