Min kæreste ved ikke at jeg spiser slankepiller

Jeg har en meget petite krop. Og jeg ved uden tøven,  at det er noget af det min kæreste elsker mig for. Han er virkelig  til piger med en lille krop. Han har ikke sagt det direkte, og nogle  gange siger han faktisk det stik modsatte. Han kan finde på at sige  ”spis en større portion, du er så slank og tynd” eller ”jeg  synes lige vi skal have lidt dessert i din krop.” Men selvom han lyder  som om det ikke ville gøre ham det store, hvis jeg tog et kilo eller  5 på, så er jeg faktisk helt sikkert på, at han ville forlade mig  hvis jeg tog meget mere end i hvert fald max 5 kilo på. Jeg nyder da  nogle gange en dessert. slankeIkke så meget for hans skyld faktisk, men mere  for min egen skyld, fordi jeg synes det kan være meget lækkert. Men  nu er jeg så begyndt og spise slankepiller en gang i mellem i dårlig  samvittighed over, om en dessert nu kan få mig til at se større ud.  Jeg spiser ikke slankepiller regelmæssigt, men på dage, hvor jeg føler at  jeg enten har spist lidt for meget eller lidt for usundt, der kan jeg  altså godt lige finde på at tage et par  slankepiller inden sengetid.

Jeg ved ikke hvordan min kæreste ville reagere, hvis  han vidste at jeg spiste slankepiller

Jeg tør faktisk ikke at sige til min kæreste, at  jeg engang i mellem tager mig et par slankepiller. Jeg ved ikke helt  hvorfor, jeg ikke tør. Vi er meget åbne over for hinanden, og vi deler  rigtig mange ting med hinanden, men lige det her, det tror jeg at jeg  ville være meget flov over at skulle sige. Og jeg tror også, at han  måske ville reagere negativt på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *