Gryderetter i form af fx en mørbradgryde kan være særdeles spænende, hvis det er kombineret med samtlige rester fra hele ugen. Et madbudget kan være utrolig stramt og svært at overskue, hvis man ikke kender alle genvejene til, hvordan man lige spare lidt ekstra på nogle gode måltider. Skal man tilmed have lidt ekstra luft i madbudgettet, er det heller ikke nogen dårlig ide, at bruge lidt tid på, at sætte sig ind i diverse opskrifter på gryderetter eller den gode gamle mørbradgryde. Det er derudover utrolig nemt, at tilføje en masse sunde råvare til gryderetter, da det som regel er store sammenkogte retter. Man kan altså få et rigtig lækkert men sundt måltid ud af ugens rester og nogle gode opskrifter på fx en mørbradgryde. Gør det nemt at lave mad og få plads i budgettet til udskejelser i form af restaurantbesøg eller lignende ved at lave en eller to gryderetter i ugen. Brug madresterne på noget fornuftigt. En vildt god regel når det kommer til, at spare lidt penge på mad er, at man vælger at gemme mad resterne til sidst på ugen, hvorefter man laver nogle forskellige gryderetter.
Slut med dårligt madbudget
Man kan jo som sagt finde de nyere og sundere opskrifter på diverse velkendte gryderetter, hvis man er træt af de opskrifter man allerede er i besiddelse af på nuværende tidspunkt. Man kan desuden have mad til flere dage, da gryderetter tit fylder mere end man lige regner med. Man kan hurtigt tilføje en masse fylde, som mætter meget mere end så meget andet, læs mere. Man kan være nok så kreativ og lave lige de gryderetter, som falder bedst i ens smag. Det hele kommer an på, hvor mange forskellige rester man har tænkt sig at tilføje og samtidigt hvor kreativ man synes at være den pågældende dag.