Opgrader haven med holdbare plast planker i genbrugsmaterialer

Skab smukke kanter med en kantsætning der deler din have op i rum og hyggelige bede. Med plast planker kan du med fer og nok opsætte kanter der står flot og stringent i haven og som fortsætter med at gøre det mange år frem i tiden. Det er muligt at vælge plast planker i genbrugsmaterialer.

En simpel miljørigtig løsning til bedafgrænsning, så du kan flotte dig i haven, samtidig med at tage hensyn til miljøet og det overforbrug der finder sted i denne verden. Så kan du med god samvittighed opgradere haven så den står skarpt og opdelt, præcist som du ønsker det. 

Du kan vælge kantsætning i genbrugsplast 

Når du gerne vil opgradere haven, så behøver du bestemt ikke at gå på kompromis med tanken om at tage hensyn til miljøet. Derfor er der også mulighed for at vælge kantsætning i genbrugsplast. Således kan du med god samvittighed holde styr på haven, lave bed og rum som du ønsker, med materialer der er miljøbevidste og produceret at nogle materialer der tidligere har været anvendt til andre formål.

Har du ønsker om en højere kantsætning, kan du vælge plast planker 

Plast planker til kantsætning er det helt rette valg, hvis du har et ønske om at lave en lidt højere kantsætning end der oftest ses til bed-afgrænsning. Her danner du en væg der er tæt og stabil ved hjælp af plankernes fer og not sætning.

Du får et udtryk der minder meget om træ, men som kan holde mange år i haven, uden at forgå eller skulle have behandling eller kræve vedligeholdelse. Kantsætning med plast planker der har fer og not giver en overflade helt uden søm eller skruer og som står flot når du er færdig med at ind-kranse havens områder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *