Spar penge på Dansmoke.dk

Jeg hedder Henning og 61 år gammel jeg har røget cigaretter i 42 år. Trods rigtig mange har prøvet, at få mig til at stoppe med at ryge, gennem flere årtier, har det altid prellet af på mig, da jeg alle dage har elsket at sidde med en smøg i hånden. Jeg har i mange år haft utallige diskussioner og skænderier med min ældste datter Marianne. Vi har aldrig kunnet blive enige om, hvorvidt jeg skulle ryge eller ej. Men trods disse konfrontationer har det aldrig ændret, selvom hun, under et hedt skænderi, truede med at jeg ikke måtte se hendes børn, mine børnebørn. Det fik selvfølgelig sat min rygning op til revision, men efter vi fik snakket om det under de rigtige forhold, tillod hun mig selvfølgelig at se dem. e juice En kom hun med et par stykker papir og hendes bærbare computer. Hun startede med, at gå ind på Dansmoke.dk for, at vise mig et alternativ til cigaretterne og ikke var skadelig. Det var en e cigaret. På Dansmoke.dk læste vi meget om dette produkt, men jeg var stadig en smule skeptisk. Derefter viste hun mig hendes papirer, hvorpå hun havde udregnet hvor mange penge jeg brugte på cigaretter og hvor meget det ville koste for en e cigaret med tilbehør og væsker. På bundlinjen, havde hun regnet sig frem til, at jeg på års basis ville spare 12.551kr. Det virkede meget utroligt for mig men jeg anerkendte hendes mange årige kamp og hendes regnestykke, så vi gik igen ind på ”Dansmoke.dk” og bestilte en e cigaret, derefter.

 

Hvis jeg skal være ærlig, købte jeg mens af alt e cigaretten for, at anerkende min datter men også for, at få fred for en periode. Det var godt Marianne viste mig Dansmoke.dk, for nu har jeg været røgfri i lidt over et år. Disse 12.551 som jeg har sparet brugte jeg på, at invitere Marianne, hendes mand og deres to børn på ferie på Kreta, som en tak til hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *