Tag på sejltur rundt til de danske øer

Baadbiksen

De danske øer er noget helt specielt. Og at opleve dem fra søsiden er helt unikt. Det sidste års tid har vi danskere fået et helt andet syn på, hvordan vi holder ferie. Sikker coronafri ferie vel at mærke. Hvis du ikke selv har en båd, eller kender nogen der har, skal du vide, at der er god mulighed for at leje eller lease en.

Gør båden klar til turen

Når man skal på en længere sejltur, er det vigtigt, at man har gjort båden klar. Man skal også vide om båden kan klare den tur, den skal ud på. Det gøres bedst ved at spørge de erfarne til råds. Du kan købe bådtilbehør flere steder, også på nettet. Bådtilbehør er utrolig mange ting. Det kan være alt fra flag til sikkerhed eller komfort ombord.

Aktiviteter ombord

Når man er ude og sejle, er det utrolig hyggeligt, hvis man har nogle sjove aktiviteter man kan lave, når man ikke er gået i land. Det kan være alt fra fiskeri til kortspil. Det er bare vigtigt, at man også har nogle aktiviteter til en regnvejrsdag, eller en lang aften ombord. Det kan også være, du elsker vandsport, og derfor gerne vil have SUP board eller vandski med ombord. Eller måske snorkle og dykkerudstyr. Husk dog at du aldrig må dykke uden et dykkercertifikat.

Oplev de danske øer

Når du så går i land på de danske øer, må du huske at få set de største seværdigheder. Husk at nyde den smukke danske natur, som ofte er helt unik på de små øer. På flere af de danske øer kan man få frisk fisk hver dag, hentet hjem i egne fiskekuttere. Lokalsamfundet er ofte helt unik på disse små perler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *